12.03.2007

Vyhlášení ankety

Asociace českých pojišťovacích makléřů

vyhlašuje
7. ročník ankety pojišťovacích makléřů

POJIŠŤOVNA ROKU 2006

Pojišťovací makléřI jsou těmi nejobjektivnějšími odborníky pro srovnávání pojistitelů z různých aspektů, což je dáno podstatou a charakterem jejich profese.

Již posedmé budou hodnotit, jak pojišťovny dokáží jednak uspokojovat pojistné potřeby občanů, institucí a podnikatelů, jednak spolupracovat se svými nepostradatelnými obchodními partnery – pojišťovacími makléři.

Anketní lístek, který je rozesílán všem 529 registrovaným pojišťovacím makléřům, umožňuje hodnotit 39 pojišťoven se sídlem či stálým zastoupením v České republice, ale i další pojistitele působící v ČR na základě volného poskytování služeb.

V anketě je hodnoceno tradičních 7 dílčích kategorií

- Životní a úrazové pojištění - Spolupráce s makléři
- Pojištění občanů (majetkové) - Specializovaný pojistitel
- Pojištění motorových vozidel - Likvidace škod
- Pojištění průmyslu a podnikatelů

a letos k nim přibyla zvlášť hodnocená kategorie Pojistný produkt roku.

Podle nově přijatých pravidel pak bude od hodnocení dílčích kategorií odvozeno pořadí v hlavní kategorii – Pojišťovna roku.

Partnery akce jsou pojistitelé: Česká pojišťovna a.s., Česká podnikatelská pojišťovna a.s., ČSOB Pojišťovna a.s., D.A.S. pojišťovna právní ochrany, a.s., Generali Pojišťovna a.s., Komerční úvěrová pojišťovna EGAP a.s., Kooperativa, pojišťovna, a.s., MAXIMA pojišťovna a.s., Pojišťovna České spořitelny a.s., QBE poisťovňa, a.s.

Slavnostní vyhlášení výsledků se uskuteční 23. dubna 2007 v pražském hotelu Olympik Artemis. Pozváni budou respondenti ankety, představitelé pojišťoven a dalších subjektů pojistného trhu, jakož i zástupci médií.

hlavní mediální partner
profit

hlavní internetový partner
finance

mediální partneři
pojistný obzorprosperita

internetový partner
podnikinfo